Economic verhuizen, verhuisbedrijf voor uw verhuizing door heel Nederland English Nederlands Stuur ons een email voor informatie
  HOME  
  DIENSTEN  
  ONLINE OFFERTE Actie!  
  VERHUISLIFT DIENSTEN Actie!  
  BEZEMSCHOON OPLEVEREN  
  TIPS VERHUIZEN  
  CHECKLIST  
  OPSLAG  
  REACTIES VAN KLANTEN  
  CONTACT  
  FOTOGALERIE  

Naam
Telefoonnummer
Emailadres
Huidig adres
Nieuw adres
Gewenste verhuisdatum
Vraag/opmerking

Verhuisbedrijf Economic Verhuizen, zorgeloos verhuizen tegen een scherpe prijs!

Verhuisbedrijf Economic verhuizen is een familiebedrijf met een gemotiveerd team van medewerkers. Wij hebben een ruime specialisatie in het verhuizen van grote en kleine projecten, particuliere verhuizingen, van kantoorverhuizingen tot pianovervoer, opslag van inboedels en nemen de zorg voor uw inboedel graag op ons.

Wat kunnen wij u bieden

Wij staan van maandag tot zaterdag voor u klaar. Vanuit de regio Zuid-Holland verhuizen we u door heel Nederland. Wij werken voornamelijk in Delft, Naaldwijk, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk, Schiedam, Rotterdam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Zoetermeer, Leiden, Voorburg en Den Haag. Wij leveren verhuisdozen in bruikleen bij een complete verhuizing en zijn er garderobe-, PC- en schilderijdozen standaard aanwezig. Wij hebben een inboedelverzekering met een dekking tot 100.000. Verder hebben wij een verhuislift. Deze staat op een autochasis met een maximale bereik van 26 meter en kan worden belast tot 300 kg.

Kwaliteit

De formule voor een succesvolle verhuizing is kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in alles wat bij een goede verhuizing komt kijken bieden wij u graag onze diensten aan. De inboedels worden met de grootste zorg ingepakt en vervoerd waarbij wij gebruikmaken van het beste gereedschap en verpakkingsmateriaal.

Vertrouwen

Verhuizen is een kwestie van vertrouwen. Dit vertrouwen zult u ons geven omdat wij volledig achter ons product staan en ons er alles aan gelegen is dat vertrouwen te verdienen. Door heldere communicatie willen wij aan de klant duidelijkheid verschaffen over wat van ons kan worden verwacht.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan het formulier in aan de linkerzijde van deze website en klik op aanvragen zodat wij u kunnen bellen voor een afspraak of uw vragen kunnen beantwoorden. Eén van onze verhuisadviseurs kan dan kosteloos en vrijblijvend bij u op bezoek komen om de werkzaamheden te bespreken.

Online offerte?

Als u een online offerte wilt dan klikt u op de knop online offerte in het menu aan de linkerzijde waar u door het invullen van het inboedelformulier en deze te verzenden binnen 2 werkdagen een offerte per mail ontvangt.

De formule voor een succesvolle verhuizing is:
Kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Wij garanderen u een uitstekende service tegen de laagste prijs!
Vraag naar onze all-in tarieven!

11 maart 2015 Sonia uit Den Haag schreef:

"Economic - Verhuizen en zijn team hebben me fantastisch goed geholpen met mijn recente verhuizing. Alle breekbare spullen werden met zorg afgeplakt en in dekens ter bescherming goed gewikkeld, daarna in veilige verhuisdoosjes opgeborgen.

Het team was de hele dag bezig met mijn verhuizing binnen 1 dag klaar te hebben. Kasten werden op mijn verzoek gedemonteerd en weer in elkaar geplaatst. Echt met zorg uitgevoerd. Ik zou zo een ander aanraden om dit verhuisteam in te huren.

Prachtig, goed en professioneel werk afgeleverd. Dank je wel. Groeten uit Den Haag van Sonia."
MEER  
Economic Verhuizen, Gerardus de Haenstraat 31, 2612 JG Delft | KvK: 27277398 | Privacy Verklaring
© 2012 - 2019 Economic Verhuizen | Design & webdevelopment by Webart Creations