Economic verhuizen, verhuisbedrijf voor uw verhuizing door heel Nederland English Nederlands Stuur ons een email voor informatie
  HOME  
  DIENSTEN  
  ONLINE OFFERTE Actie!  
  VERHUISLIFT DIENSTEN Actie!  
  BEZEMSCHOON OPLEVEREN  
  TIPS VERHUIZEN  
  CHECKLIST  
  OPSLAG  
  REACTIES VAN KLANTEN  
  CONTACT  
  FOTOGALERIE  

Naam
Telefoonnummer
Emailadres
Huidig adres
Nieuw adres
Gewenste verhuisdatum
Vraag/opmerking
Reacties van klanten

Hieronder een greep uit de vele reacties die wij krijgen van onze klanten.

11 maart 2015 Sonia uit Den Haag schreef:

"Economic - Verhuizen en zijn team hebben me fantastisch goed geholpen met mijn recente verhuizing. Alle breekbare spullen werden met zorg afgeplakt en in dekens ter bescherming goed gewikkeld, daarna in veilige verhuisdoosjes opgeborgen. Het team was de hele dag bezig met mijn verhuizing binnen 1 dag klaar te hebben. Kasten werden op mijn verzoek gedemonteerd en weer in elkaar geplaatst. Echt met zorg uitgevoerd. Ik zou zo een ander aanraden om dit verhuisteam in te huren. Prachtig, goed en professioneel werk afgeleverd. Dank je wel.
Groeten uit Den Haag van Sonia. "4 maart 2015 Alex uit Den Haag schreef:

"Goede service en prima verhuizing. Tot ziens, Alex "


3 maart 2015 dhr T. uit Einhoven schreef:

"Ik geef jullie een dikke 8 voor de verhuizing en hulp. Mvg, dhr T "


1 maart 2015 schreef Robert uit Rijswijk:

"Dear Maryse,
Many thanks. The movers did an excellent job, congratulations for the professionalism of yourself and your team! Please pass the message to them, as well.
Thanks so much and have a great day!
Robert "14 februari 2015 schreef dhr Chong uit Rotterdam:

"Beste Antonio, alles verliep goed en binnen de geplande tijd zodat wij de oude woning op tijd konden inleveren. Tot de volgende keer als onze nieuwe woning af is.
Groetjes, W. Chong. "3 februari 2015 Bruno schreef:

"Bruno, Rijswijk Excellent service pour un prix raisonnable. Personnel courtois, attentif et serviable. Merci encore. "


30 januari 2015 schreef Spyros:

"Dear Mr Flores,
Everything went perfect with the moving.
It was an excellent service. Thank you very much! I would highly recommend it!
Kind regards,
Spyros "28 januari 2015 schreef Roeland uit Delft:

"De medewerkers van Economic Verhuizen zijn top! Drie keer met ze verhuisd. Zorgvuldig, snel, prettig, en tegen een scherpe prijs. "


16 januari 2015 Jacqueline schreef:

"Economic verhuizingen heeft mij enorm geholpen voor een normale prijs. Kleren worden netjes aan hangers opgehangen en t.v. en andere apparatuur keurig ingepakt, zodat er onderweg niets mee kan gebeuren. Wat ik ook erg prettig vond is dat mijn spullen op de aangewezen plek werden neergezet en gemonteerd. Een goed en prettig verhuisbedrijf en ik geef het een dikke 8.
Groetje Jacqueline "10 januari 2015 Regien en Els uit Delft schreven:

"Beste Antonio en Maryse,
Hierbij willen Regien en haar zus Els--twee verhuizingen door jullie gedaan in Delft april--juni 2014 heel hartelijk bedanken voor de geweldige inzet en service in ieder opzicht.
Alles verliep voortreffelijk volgens afspraak-die door omstandigheden veranderd moest worden. Niets was teveel en Mevrouw Maryse,was een super contatcpersoon en schakel in het geheel. Een grote Pluim voor dit Verhuisbedrijf en al zijn medewerkers-hoort zegt het voort.
Met grote dank en groet van Regien en Els. "5 januari 2015 schreef Jose uit Den Haag:

"Beste Maryse, hierbij wil ik een afspraak maken voor het ophalen van de dozen en dank voor jullie super service! Jose "


5 januari 2015 schreef Esther uit Rotterdam:

"Dag Mevrouw Maryse,
Wat zou de wereld er anders uitzien als we alleen met jullie te maken zouden hebben! Grote Pluim!!! Met dank voor alle begrip en tot gauw.
Vriendelijke groet van Esther. "Marian, Rotterdam,

"Wij zijn blij dat de dozen zijn weggehaald. Ik zal U aanbevelen bij andere mensen, het was een prettige verhuizing."


Inke, Leiden,

"Bij deze willen wij jullie nogmaals heel erg bedanken voor de service, alles is prima overgekomen en wij zijn erg tevreden.
Groeten aan de "sjouwers"Ger,

"Echt TOP!! netjes snel en niet duur echt een aanrader van de eerste klas.
Mooi op tijd en ook snel klaar, echt profs voor een lage prijs."Erik, Rotterdam,

"Hierbij wil ik u nogmaals bedanken voor jullie goede service vandaag, complimenten!"


John & Miranda, Rijswijk,

"Ze kwamen met 4 man precies op tijd, alles inladen en wegbrengen naar het nieuwe adres, daar alles weer netjes en snel uitgeladen en klaar, alles binnen 4 uur, top gewoon.
We zijn zeer tevreden over deze verhuizers en raden ze dan ook aan, bedankt voor de goede verhuizing!"Stéphan

"Vorig jaar heeft uw bedrijf onze verhuizing gedaan binnen Rotterdam. Wij waren daar zeer tevreden over. Intussen is duidelijk dat ik voor mijn werk opnieuw moet verhuizen, dit maal naar Brussel."


Pepijn, Epe,

"Het was weer goed voor elkaar vandaag, alles is goed overgekomen. Bedankt."


Djoeke, Delft,

"Ik ben zo blij dat de kast uit de woonkamer is! Ze hebben het goed en vakkundig gedaan, ik ben heel tevreden.
Ontzettend bedankt!
Er is hier nog wel een rol plastic die ze in de woonkamer hebben laten staan."Harry Steenhuis, Zwijndrecht,

"Binnen vier jaar zijn wij verhuisd. Eerst van Delft naar Voorschoten en nu dan naar Zwijndrecht. Beide verhuizingen zijn uitgevoerd door de fa. Economic-verhuizen. Wat de heer Floris en z´n team hebben verricht is een heel groot compliment waard. En dat voor een prijs/kwaliteit verhouding waar menig bedrijf iets van kan leren. Correctheid, netheid, zekerheid zijn maar een paar woorden om dit allemaal weer te geven. Het zal zeer waarschijnlijk onze laatste verhuizing zijn maar we zullen blijvend reclame maken voor dit bedrijf!!!"


Hans,

"Op de allereerste plaats onze, maar zeker mijn hartelijke dank voor de perfecte manier, op alle fronten, van de door jullie geregelde verhuizing. Met name mijn contacten met Julio zal ik niet gauw vergeten, maar ook Antonio was super. Met name omdat de boel bij mijn ouders zo gruwelijk vervuild, stoffig en verzin alle termen maar. Ze zullen wel gedacht hebben. Is ook een van de redenen om ze hierheen te halen. Maar alle respect voor de opstelling en instelling van je mensen, incluis je man natuurlijk. Een dezer weken moeten die dozen terug en dan zal en wil ik zorgen dat het team een extraatje ontvangt om eens lekker een reeks biertjes of wat ook naar binnen te gooien. Dik verdiend!

Ik zal jullie 100% zeker aanbevelen daar waar nodig."Robert, Den Haag,

"Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de snelle en prettige afhandeling van onze verhuizing!"


Mr Jochen, Den Haag,

"Thanks again for this professional work!!"


Jonathan, Rotterdam,

"Hallo,

Begin september 2010 hebben jullie ons van de ene kant van het land naar het andere verhuisd. Eerlijk gezegd had ik mij wat zorg gemaakt van hoe dit zou gaan (omdat jullie geen erkende verhuisbedrijf waren). Maar op de dag zelf hebben jullie een uitstekend dienst verleend. Jullie waren op tijd. Jullie ging zorgvuldig om met onze spullen. Jullie hadden naar onze wensen geluisterd. Jullie hebben ons altijd op de hoogte gehouden van de gang van zaken rondom het verhuizing - zelfs tot aan het terugstorten van de borg voor de verhuisdozen.

Dus bij deze wil ik jullie van harte bedanken voor alles. Job Well Done."Mw Van Klinken, Hoogvliet,

"Ik wilde jullie nog even bedanken voor de goede service, de jongens hebben goed werk verricht! fijne dagen en een goed nieuwjaar."


Jan, Den Haag,

"Geachte heer Flores,

Namens mevrouw v/d Kuip en mij wil ik U van goede dank uitspreken voor de verleende dienstverlening. We zullen het dan ook niet nalaten om vrienden en kennissen op de hoogte te stellen van uw service en capaciteiten."Nareen, Den Haag,

"Thank you and what a fantastic company.
The men were friendly and effecient!
I will recommend your company to all my friends!"Martijn uit Delft,

"Beste Mary,

Onze verhuizing is zeer naar wens verlopen en ik zal jullie van harte aanbevelen bij vrienden en collega's. Zodra de dozen allemaal zijn uitgepakt, laat ik het je weten, zodat ze kunnen worden opgehaald."Santo,

"Werelds, ik heb er geen andere woorden voor. Ik had een verhuislift nodig, gebeld, afgesproken en de lift arriveerde mooi op tijd, perfecte service.

Binnen anderhalf uur was de klus geklaard dus het geld was zeer goed besteed en zeker geen overbodige luxe, kortom top!

Mocht ik weer een verhuizing doen dan zal ik zeker dit bedrijf inschakelen en samen de klus uitvoeren."


Arjan en Mirjam,

"Geachte heer Flores,

Hierbij willen wij u nogmaals danken voor de soepele verhuizing van onze inboedel. Er is door u en uw mensen zeer netjes gewerkt en dat waarderen wij zeer.

Hartelijk dank!!!"

11 maart 2015 Sonia uit Den Haag schreef:

"Economic - Verhuizen en zijn team hebben me fantastisch goed geholpen met mijn recente verhuizing. Alle breekbare spullen werden met zorg afgeplakt en in dekens ter bescherming goed gewikkeld, daarna in veilige verhuisdoosjes opgeborgen.

Het team was de hele dag bezig met mijn verhuizing binnen 1 dag klaar te hebben. Kasten werden op mijn verzoek gedemonteerd en weer in elkaar geplaatst. Echt met zorg uitgevoerd. Ik zou zo een ander aanraden om dit verhuisteam in te huren.

Prachtig, goed en professioneel werk afgeleverd. Dank je wel. Groeten uit Den Haag van Sonia."
MEER  
Economic Verhuizen, Gerardus de Haenstraat 31, 2612 JG Delft | KvK: 27277398 | Privacy Verklaring
© 2012 - 2018 Economic Verhuizen | Design & webdevelopment by Webart Creations