Over ons

Verhuisbedrijf Economic Verhuizen

Verhuisbedrijf Economic verhuizen is een familiebedrijf met een gemotiveerd team van medewerkers. Wij hebben een ruime specialisatie in het verhuizen van grote en kleine projecten, particuliere verhuizingen, van kantoorverhuizingen tot pianovervoer, opslag van inboedels en nemen de zorg voor uw inboedel graag op ons.

  • Zorgeloos verhuizen tegen een scherpe prijs!
  • Gegarandeerd een uitstekende service
  • Gemotiveerd team van medewerkers

1. Ons doel

Wij staan voor u klaar van maandag tot zaterdag voor het verzorgen van een zorgeloze verhuizing.

2. Kwaliteit

De formule voor een succesvolle verhuizing is kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in alles wat bij een goede verhuizing komt kijken bieden wij u graag onze diensten aan. De inboedels worden met de grootste zorg ingepakt en vervoerd waarbij wij gebruikmaken van het beste gereedschap en verpakkingsmateriaal.

3. Vertrouwen

Verhuizen is een kwestie van vertrouwen. Dit vertrouwen zult u ons geven omdat wij volledig achter ons product staan en ons er alles aan gelegen is dat vertrouwen te verdienen. Door heldere communicatie willen wij aan de klant duidelijkheid verschaffen over wat van ons kan worden verwacht.

0 Professionele verhuizers

0 Tevreden klanten

0 Jaar ervaring

0 Dozen getild

De formule voor een succesvolle verhuizing is kwaliteit tegen een scherpe prijs

Wat kunnen wij u bieden?

Wij staan van maandag tot zaterdag voor u klaar. Vanuit de regio Zuid-Holland verhuizen we u door heel Nederland. Wij werken voornamelijk in Delft, Naaldwijk, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk, Schiedam, Rotterdam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Zoetermeer, Leiden, Voorburg en Den Haag.

Wij leveren verhuisdozen in bruikleen bij een complete verhuizing en zijn er garderobe-, PC- en schilderijdozen standaard aanwezig.

Wij hebben een inboedelverzekering met een dekking tot € 100.000.

Verder hebben wij een verhuislift. Deze staat op een autochasis met een maximale bereik van 26 meter en kan worden belast tot 300 kg.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wilt u ook een goede en zorgeloze verhuizing?